Gravidă la 14 ani. Tatăl, un bărbat în vârstă de 27 de ani cu care minora a trăit în concubinaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora este internată la spitalul din Lupeni
Minora este internată la spitalul din Lupeni

O minoră în vârstă de 14 ani din județul Mureș i-a uimit pe medicii din localitatea Lupeni după ce s-a prezentat singură la spital, afirmând că urmează să nască. Polițiștii l-au identificat "vinovat" în persoana unui tânăr în vârstă de 27 de ani

Minora le-a povestit medicilor că trăișete în concubinaj cu prietenul ei și că a rămas însărcinată. Concubinul fetei a locuit cu acesta în casa părinților minorei dintr-o comună din județul Mureș. Medici din Lupeni au alertat poliția care a deschis o anchetă pe numele bărbatului, Andrei S. În vârtsă de 27 de ani din Lupeni. “Poliţiştii au demarat cercetările în urma unei sesizări primite din partea Spitalului Municipal Lupeni, unitate medicală la care s-a prezentat o minoră în vârstă de 14 ani, din judeţul Mureş,  care prezenta semne vizibile de sarcină şi a afirmat că urmează să nască. Poliţiştii au început cercetări faţă de suspect şi au stabilit că acesta are o relaţie de concubinaj cu minora şi că din luna mai 2011 şi până în prezent au locuit la domiciliul minorei, într-o comună din judeţul Mureş”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.
Cazul minorei din Lupeni nu este singular. Anul trecut, în luna aprilie, o copilă în vârstă de 12 ani din localitatea Ohaba Sibișel a născut la Spitalul Judeţean din Deva. Tatăl este un cioban în vârstă de 20 de ani.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite