Grătarul la iarbă verde, cea mai ieftină distracţie pentru hunedorenii atinşi de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de la primele ore ale dimineţii, sute de hunedoreni au pornit spre zonele cu iarbă verde de la marginea oraşelor pentru a se destine la un grătar şi o bere rece. Cei care au maşini au ales malurile râului Strei, restul mulţumindu-se cu un grătar la marginea pădurii Bejan din imediata apropiere a municipiului Deva

Grătarul de week-end continuă să fie cea mai gustată distracţie a hunedorenilor care pornesc dis-de-dimineaţă spre locurile preferate de campare. "Ne grăbim puţin pentru a ne putea instala în locul nostru preferat. Săptămâna trecută a fost ocupat de o familie care a ajuns înaintea noastră. Am luat mititei, pulpe de pui, bere rece şi tabelele. Ne relaxăm puţin pe malul Streiului, mai facem şi o baie şi mâine pornim cu <bateriile încărcate> la muncă", spune Mircea Comşa din Deva.

Şi familia Faur este pregătită de distracţie la iarbă verde. Trei sacoşe mari, pline, sunt cărate de membri familiei care au pornit pe jos spre pădurea Bejan. "Avem maşină, dar benzina e scumpă aşa că am renunţat la ieşirile în afara oraşului. Preferăm pădurea Bejan chiar dacă în zonă nu este un loc în care să faci o baie. Asta este. Trebuie să fim atenţi la cheltuieli", spune Ioan Faur, capul familiei.

Există deveni care au ajuns la marginea pădurii Bejan încă de la ora 8:00 tocmai pentru a se aşeza cât mai strategic în locurile în care obişnuiesc să campeze în fiecare week-end.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite