Hunedoara: Gorbunov s-a certat cu "mascaţii" înainte de a fi adus în instanţă la Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Basarabeanul Serghei Gorbunov, unul dintre principalii suspecţi ai jafului armat de la casa de schimb valutar din Braşov, în urma căruia două persoane au fost împuşcate mortal, a fost adus astăzi la Judecătoria Deva.

Gorbunov este judecat de magistraţii hunedoreni pentru o tâlhărie săvârşită asupra unui om de afaceri din localitate, pe care l-ar fi lovit cu o rangă şi apoi l-ar fi păgubit de suma de 70.000 de lei. Instanţa aşteaptă rezultatele expertizei bio-criminalistice, efectuată la Institutul Naţional de Medicină Legală din Bucureşti, care să confirme dacă basarabeanul este, într-adevăr, autorul jafului de la Deva. Gorbunov este încarcerat la Penitenciarul Aiud, unde execută o condamnare pentru o tentativă de omor.


S-a certat cu mascaţii
Înainte de a fis scos din duba penitenciarului, arestatul a avut o dispută verbală cu mascaţii pentru că nu i s-ar fi permis să aibă acces la ţigări. Conflictul a fost aplanat rapid de unul dintre ofiţerii trupelor de intervenţie, care i-a explicat basarabeanului ce prevede legea. 

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite