Ghinion mortal pentru un motociclist de 18 ani. Acroșat de o mașină a fost zdrobit de o alta care a trecut peste el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motociclistul a fost zdrobit de mașină
Motociclistul a fost zdrobit de mașină

Un accident soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 18 ani din Simeria a avut loc, azi-noapte pe DN 7. Tânărul,care conducea o motociletă,  a fost lovit de șoferul unui Tico care nu i-a acordat prioritate. Aruncat pe șosea, adolescentul a fost călcat de o mașină Alfa Romeo care apoi a dispărut în noapte.

Potrivit raportului întocmit de polițiști, Beniamin C., în vârstă de 18 ani, conducea o motociletă pe DN 7, pe raza localității Simeria. De pe strada Alexandru Vlahuță a ieșit conducătorul unui autoturism Daewoo Tico care a intrat pe șoseaua națională lovind în plin motociclistul care a fost proiectat pe cealaltă bandă de mers. "Imediat după impactul dintre autoturism și motocicletă, pe sensul de mers Deva – Orăștie, a apărut un autoturism marca Alfa-Romeo despre care există suspiciuni că a trecut peste conducătorul motocicletei, aflat pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, motociclistul a decedat", se arat[ ]n raportul polițiștilor de la rutieră. În scurt timp a fost identificat și șoferul autoturismului Alfa Romeo în persoana lui Gheorghe S., de 56 de ani din comuna Uileacu de Beiuș, judeţul Bihor. Polițiștii încearcă acum să afle dacă bihoreanul a trecut sau nu peste adolescentul din Simeria.
La fața locului a mai fost identificată şi Gabriela B., de 35 de ani,  din Simeria, pasageră în autoturismul marca  Daewoo Tico, care a suferit răni uşoare şi nu a necesitat internare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite