Gelu Minişca, directorul Şcolii „Andrei Şaguna” are cel mai mare salariu dintre toţi şefii de gimnaziu din Deva: vezi aici cât câştigă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gelu Minişca
Gelu Minişca

Primele două locuri în topul celor mai mari salarii din învăţământul gimnazial din municipiul Deva sunt ocupate de şcolile „Andrei Şaguna” şi „Andrei Mureşanu”. Directorii celor două unităţi de învăţământ câştigă lunar peste 3.000 de lei. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Lucia Lazăr, directoare la grădiniţa cu program prelungit nr. 7.

Dacă la nivel liceal supremaţia este deţinută de Dan Sârbu Motântău, directorul Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, care are un salariu net de 3.595 de lei, în situaţia şcolilor generale podiumul este ocupat de Gelu Minişca, aflat la conducerea Şcolii Eco-Europene „Andrei Şaguna”.

Potrivit datelor publicate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, acesta are un venit net de 3.362 de lei.

AFLĂ AICI SALARIILE DE LA ŞCOALA ECO-EUROPEANĂ „ANDREI ŞAGUNA”!

Este urmat îndeaproape de Iuliu Deldegan, şef  la Şcoala Generală „Andrei Mureşanu”, care ia în mână, lună de lună, 3.220 de lei.

AFLĂ AICI SALARIILE DE LA ŞCOALA GENERALĂ „ANDREI MUREŞANU”!

Orosz Melania este singura care nu are un salariu care să înceapă cu cifra trei. Directoarea de la Şcoala Generală „Octavian Goga” are un venit net de 1.889 de lei.

AFLĂ AICI SALARIILE DE LA ŞCOALA GENERALĂ "OCTAVIAN GOGA"!

Grădiniţele – aceeaşi Mărie, dar cu altă pălărie

Nici şefii de grădiniţe nu stau prost.

Cap de listă este Lucia Lazăr, directoare la grădiniţa cu program prelungit nr. 7 din Deva.

Salariul net al acesteia este de 3.317 lei.

Următoarele două locuri în top trei al celor mai mari salarii este ocupat de directorii de la grădiniţele nr. 3 şi nr. 2, cu 2.802 lei, respectiv 2.447 lei.

VEZI AICI SALARIILE DIRECTORILOR DIN GRĂDINIŢELE DEVENE!


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite