Hunedoara: GALERIE FOTO - VIDEO Miss şi Mister ,,Decebal” 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: GALERIE FOTO - VIDEO Miss şi Mister ,,Decebal” 2009
Hunedoara: GALERIE FOTO - VIDEO Miss şi Mister ,,Decebal” 2009

Elevii de la Colegiul Naţional ,,Decebal” din Deva şi-au ales cei mai frumoşi boboci.

Sute de tineri s-au reunit, aseară, la Colegiul Naţional ,,Decebal” din Deva pentru a desemna cei mai frumoşi şi talentaţi elevi din clasa IX-a. Tema Balului Bobocilor a fost ,,Decernarea premiilor Oscar”. ,,Am ales acest subiect pentru a vedea cum se descurcă bobocii cu interpretarea unui rol dintr-un film”, a declarat Ştefan Tiriteu, membru al juriului.

Probă surpriză

Pentru titlul de Miss şi Mister au concurat nouă perechi de elevi. Fiecare dintre ei a avut de trecut diverse probe, printre care proba de cultură generală, dans, aptitudini şi, bineînţeles, proba de interpretare a unui rol dintr-un film celebru. Cei prezenţi la eveniment au putut asista la scene din Titanic, Casablanca, Domnul şi doamna Smith şi Liceenii. Concurenţii au avut parte şi de o probă surpriză: fiecare băiat care a râvnit la titlul de Mister a trebuit să aleagă, legat la ochi, câte o ţinută vestimentară pentru partenera sa. Astfel, unele fete s-au ales doar cu tricouri şi poşete, fără pantaloni, în timp ce altele au obţinut doar accesorii, nu şi haine.

image



Pentru prestaţia lor, tinerii care s-au clasat pe primele trei locuri pentru Miss şi Mister ,,Decebal” 2009 au fost recompensaţi cu bijuterii şi articole de îmbrăcăminte, în timp ce fetele au obţinut produse cosmetice şi programări la diverse saloane de înfrumuseţare din reşedinţa de judeţ.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite