Hunedoara: GALERIE FOTO Accident grav produs de un şofer teribilist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: GALERIE FOTO Accident grav produs de un şofer teribilist
Hunedoara: GALERIE FOTO Accident grav produs de un şofer teribilist

Un tânăr de 24 de ani, aflat la volanul unui Citroen, a plonjat cu maşina în albia unui râu. Bărbatul şi o pasageră au fost transportaţi în stare gravă la spital.


Accidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 21.00, la intrarea în municipiul Hunedoara, în zona comunei Teliuc. Potrivit primelor informaţii ale poliţiştilor, şoferul Citroenului, Adrian Prăjică, în vârstă de 24 de ani, din Hunedoara, circula cu viteză foarte mare pe un drum neiluminat. Într-o curbă periculoasă, el a pierdut controlul direcţiei şi a „zburat” cu autoturismul într-o râpă, în albia unui râu, dar nu înainte ca maşina să se izbească violent de un copac.

Intervenţie dificilă a Descarcerării
Echipajele SMURD şi ale Ambulanţei au ajuns la faţa locului. Întâi, din autoturismul distrus, au scos o tânără de 18 ani, aflată în stare foarte gravă. Martorii evenimentului spun că adolescenta purta centura de siguranţă, altfel ar fi putut deceda pe loc.
Intervenţia paramedicilor a fost mai dificilă în cazul şoferului. Membrii echipajului Descarcerării şi mai mulţi voluntari au intrat în apă pentru a-l putea scoate dintre fiarele în care a rămas prins pentru câteva zeci de minute. În acest timp, el a fost pus în perfuzii, iar gâtul i-a fost imobilizat.
Cei doi răniţi au fost transportaţi la spitalul din Hunedoara, în stare gravă.

Şofer vitezoman

Cunoscuţii tânărului care se afla la volan susţin că acesta îşi cumpărase maşina recent, la puţin timp după ce s-a întors din Anglia, şi că avea un mare apetit pentru viteză. Însă ultima lui „cursă” ar fi putut curma,  pe loc, două vieţi.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite