Hunedoara: Funcţionarii din penitenciar şi-au făcut blog

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Funcţionarii din penitenciar şi-au făcut blog
Hunedoara: Funcţionarii din penitenciar şi-au făcut blog

Meniul de la popota închisorii, primele şi condiţiile de muncă sunt aprig disputate pe blogul angajaţilor de la Bârcea Mare.

Hunedoara: EXCLUSIV Pozele din puşcărie fac furori pe Internet

Membrii sindicatului „Vulturul” din Penitenciarul Bârcea Mare nu s-au lăsat mai prejos decât deţinuţii care şi-au postat fotografii din închisoare pe internet şi şi-au realizat propriul site. Pe pagina on-line http://sivbarceamare.blogspot.com, funcţionarii hunedoreni din sistemul penitenciar dezbat problemele cu care se confruntă în anul de criză la locul de muncă, îşi spun ofurile la adresa conducerii închisorii şi cele legate de munca din penitenciar. Meniul de criză, primele de vacanţă şi concediul forţat sunt, la rândul lor, subiecte aprig comentate de vizitatorii blogului.

Sunt atenţi la ce scriu
„Problema telefoanelor a luat şi la Bîrcea amploare şi dacă nu se iau măsuri extreme de combatere, gen bruiaj, o să devenim un veritabil magazin de telefoane mobile. Aceasta împreună cu toate implicaţiile şi pericolele ce decurg de aici”, a fost unul dintre comentariile afişate pe blog, semnat “Francezul”.  De altfel, toate articolele şi comentariile de pe „Blogul Lucrătorilor din Penitenciarul Deva” sunt semnate cu nume fictive sau sub anonimat. 


„Ne asumăm acest blog. L-am realizat pentru a îmbunătăţi comunicarea dintre noi şi conducerea închisorii. Deşi postările sunt sub protecţia anonimatului, ele sunt de bun-simţ”, a declarat Nicolaie Grosu, liderul sindicatului „Vulturul”, al funcţionarulor din penitenciar.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite