JUSTIŢIE Frauda de un milon de lei de la BRD Petroșani a ajuns pe masa judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două angajate ale BRD Petroșani, împreună cu administratorul unei societății, au reușit să dea "un tun" de aproximativ un million de lei celor de la BRD. Procurorii au finalizat dosarul și l-au înaintat judecătorilor. 

Casiera Claudia Munteanu, colega sa Anca Popescu și Gyongy Socaci, administratorul unei firme sunt acuzațe de delapidare cu consecințe deosebit de grave, instigare la delapidare și favorizarea infractorului.
Ancheta procurorilor a durat mai bine de un an, nouă persoane fiind cercetate în acest caz. În final doar trei au fost trimise în judecată. Potrivit anchetatorilor, angajatele băncii au realizat adevărate inginerii financiare pentru a putea transfera banii în conturile administartorului Gyongy Socaci. Creierul principal” al acţiunii a fost casiera Claudia Munteanu care a profitat din plin de faptul că în bancă nu se respectau procedurile de manevrare a banilor. În acest caz organele de cercetare au instituit sechestru pe bunuri ce aparţin fostei şefe a BRD, fostei casiere, dar şi a administratorului societăţii pentru care casiera efectua tranzacţii ilegale.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite