Fotbalul revine pe arenele hunedorene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul ligii a treia va debuta la sfârșitul săptămânii viitoare. Ieri, într-un meci amical, FC Hunedoara a învins cu scorul de 4 - 1 echipa Autocatania Caransebeș, una dintre pretendentele la promovare în liga a doua. Reconstrucția la FC Hunedoara a început.

Pentru acest sezon, în care FC Hunedoara va debuta vineri, într-un joc pe teren propriu cu ACS Recaș, echipa de fotbal a alb-albaștrilor se arată pregătită să obțină un loc pe podiumul ligii a treia. 

Primul pas înainte a fost făcut ieri, la Hunedoara, unde echipa locală, antrenată de fostul internațional Eric Lincar, a învins cu scorul de 4 -1 pe Autocatania Caransebeș, una dintre cele mai bune echipe din serie.

Două echipe din județ, FC Hunedoara și CFR Simeria, se vor întâlni în aceeși serie. Ambele au ambiții de promovare, deși în ce privește FC Hunedoara, situația este incertă pentru că echipa nu a primit dreptul de a activa în sezonul viitor în liga a doua.

În ciuda acestui fapt, lotul echipei alb-albastre a fost întărit o dată cu implicarea în managementul clubului a omului de afaceri Silvan Toma. Fiul de 28 de ani al lui Petrică Toma, proprietarul grupului de firme Casito Transimpex, susține că FC Hunedoara țintește în acest sezon locurile 1 – 3 în campionat.

CFR Simeria va debuta vineri, într-un meci împotriva FC Școlar Reșița.  Atuul clubului care țintește unul dintre locurile fruntașe ale ligii a treia este stabilitatea.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite