Focuri de armă pe străzile din Deva: un condamnat la închisoare a fost împuşcat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Deva, a fost împuşcat azi-noapte de un poliţist pe bulevardul Nicolae Bălcescu din localitate. Bărbatul fusese condamnat la trei ani de închisoare în urmă cu o lună.

Mandatul de arestare a fost emis de Judecătoria Hunedoara, iar pentru a-l pune în practică o patrulă de poliţie a mers azi-noapte, în jurul orei 23.20, într-un bar de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Deva, unde s-ar fi aflat tânărul de 26 de ani. 

În momentul în care a dat ochii cu poliţiştii, bărbatul a luat-o la fugă printre blocuri.

Tânărul a fost urmat de un agent de poliţie, care l-a somat să se oprească executând foc de avertisment în plan vertical. Deoarece condamnatul nu s-a suspus somației și exista posibilitatea ca acesta să scape, agentul de poliție a executat foc în direcția sa, rănindu-l în piciorul drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Deveanul a fost transportat imediat la Spitalul Județean de Urgență, unde  a rămas internat sub pază pe secția de chirurgie.

Medicii l-au  diagnosticat cu  „plagă împușcată coapsă dreaptă”, fiind în afara oricărui pericol.

În momentul în care va fi externat, tânărul va fi depus în penitenciar, în vederea executării pedepsei cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, a adăugat Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite