Hunedoara: Foamea stârneşte hoţii să fure ciocolată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 12 de ore, numai la Deva,  s-au înregistrat două cazuri de furt în care "prada" a reprezentat-o ciocolata şi alte produse alimentare.

Vânzătoarea unui punct alimentar non-stop a sunat în noaptea trecută la 112 reclamând că un bărbat i-a furat din vitrina frigorifică mai multe pachete de ciocolată. Ajunşi urgent în zonă,  poliţiştii au identificat făptaşul înainte ca acesta să guste din pradă. La câteva străzi depărtare de punctul alimentar asupra lui Alexandrul K., de 23 de ani, recidivist, s-au găsit ciocolatele evaluate la 40 de lei. Suspectul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 

Mâncare furată de pe raft


 Cazul hoţului de ciocolată, vine la câteva ore după ce o femeie de 30 de ani din Deva, de meserie coafeză,  a fost surprinsă sustrăgând alimente din supermarket-ul „Trident”. Florina C. a fost oprită de agenţii de pază în timp ce încerca să ascundă alimente luate de pe raftul magazinului. Şi în acest caz prejudiciul,  de circa 40 de lei, a fost recuperat în totalitate în cauză întocmindu-se dosar penal pentru furt calificat

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite