Florin Cazacu, primarul Bradului a intrat în greva foamei fără autorizație

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cazacu, fost lider de sindicat, actualmente primar
Florin Cazacu, fost lider de sindicat, actualmente primar

Deși legea te obligă, aflat în a doua zi de greavă a foamei, primarul municipiul Brad, Florin Cazacu susține că nu are nevoie de autorizație. MAi mult acesta susține că va protesta în acest mod până când lucrurile se vor rezolva.

Aflat în a doua zi de grevă a foamei, primarul municipiului Brad, Florin Cazacu susține că nu are nevoie de nicio autorizație. “Nu-mi trebuie autorizație pentru această grevă. Asta pentru că nici cei câteva milioane de români care fac greva foamei din cauza sărăciei nu au autorizație”, susține edilul. Cu toate acestea , Florin Cazacu nu a oferit un răspuns legat de lipsa de reacție pe care a avut-o în acești șapte ani de mandate pentru a rezolva problema căldurii în municipiul Brad. Nici măcar la întrebarea legată de investitorii din Austria care i-au propus un proiect de construire de microcentrale de cartier, primarul Bradului nu a dat un răspuns concret. “Nu-mi aduc aminte de o discuție de acest gen”, a spus primarul . Acesta a mai adăugat că va rămâne în greva foamei atâta timp cât va fi nevoie.
Florin Cazacu este de luni, în greva foamei. Primarul este nemulțumit că Guvernul nu a alocat suficienți bani pentru subvenționarea gigacaloriei. Primăria Brad ar avea nevoie de aproximativ cinci milioane de lei pentru subvenținarea gigacaloriei iar Guvernul a alocat doar un milion. Prețul gigacaloriei la Brad este cel mai mare din România depășind 800 de lei.



Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite