Filmul săptămânii la Cinema Patria din Deva: Resident Evil - Viaţa de apoi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Cinemagia
Foto: Cinemagia

Pelicula o aduce în prim plan pe frumoasa şi invincibila Alice, care continuă să caute supravieţuitori într-o lume bântuită de un virus care îşi transformă victimele în zombi ucigaşi. Pe măsură ce bătălia ei atinge cote maxime, se trezeşte însă în capcana unui Los Angeles pârjolit şi cucerit de mii de morţi-vii, în faţa unui pericol pe care nu şi l-a închipuit vreodată.

Acţiunea filmului “Resident Evil: Viaţa de apoi” începe la patru ani după izbucnirea epidemiei cu virusul T, creat iniţial de Umbrella Corporation pentru a combate îmbătrânirea şi bolile nervoase. Din păcate, efectul colateral al acestui virus este acela de a reînvia celulele moarte, transformând-o pe gazdă într-un zombi fioros. Răspândindu-se în toată lumea, virusul a transformat totul într-un coşmar de nerecunoscut, în care înmulţirea alarmantă a morţilor-vii  pune în pericol puţinii oameni care au mai rămas pe suprafaţa Terrei.


Pelicula ne-o prezintă pe Alice, care zboară într-un avion de două locuri spre ţinuturile îngheţate şi sălbatice ale Alaskăi. Scopul ei este să găsească supravieţuitori în misterioasa Arcadie - aparent singurul loc de pe Pământ în care nu a pătruns T-Virus. 



Dar, după cât se pare, Arcadia nu este pământul făgăduinţei, iar singurul semn de viaţă din acest ţinut este fosta sa camaradă de arme, Claire Redfield, care suferă acum de amnezie totală. Târând-o pe Claire după ea, Alice continuă să caute soluţii, iar asta o conduce spre oraşul Los Angeles, unde întâlneşte un grup de  supravieţuitori baricadaţi într-o fostă închisoare, care încearcă cu disperare să ţină piept unei armate de zombi. Aici, ea află că Arcadia poate fi mai aproape, dar şi mai periculoasă decât a crezut


Ajutând-o pe Claire să-şi recapete memoria şi abilităţile, Alice îşi conduce ceata de supravieţuitori într-o misiune chinuitoare de salvare, descoperind acum ceva cu mult mai terifiant de cât şi-ar fi putut imagina oricare dintre ei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite