Filmele săptămânii la Cinema Patria Deva: "Karate Kid" şi "Marţi, după Crăciun" VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Cinemagia
Foto: Cinemagia

Începând din acest weekend puteţi vedea la Cinema Patria din municipiul Deva două pelicule, din care una românească. În timp ce prima aduce în prim plan povestea unui copil de 12 ani nevoit să înveţe kung fu, cea de a doua prezintă viaţa unui bărbat prins între familie şi amantă.

Karate Kid, puştiul de 12 ani Dre Parker  ar fi putut deveni cel mai simpatizat băiat din Detroit, dar din cauza mamei sale care este detaşată cu serviciul, cei doi trebuie să plece în China. 


La început, Dre îşi face cu greu prieteni, dar reuşeşte totuşi să înfiripe o relaţie cu Mei Ying – simpatia e reciprocă între cei doi colegi de clasă – până când diferenţele culturale îşi spun cuvântul, iar prietenia celor doi devine imposibilă.


Mai mult, Dre reuşeşte să-şi atragă antipatia lui Cheng, bătăuşul clasei.  Dre nu ştie prea bine karate, iar aici, în patria kung fu, Cheng va reuşi să-l pună cu uşurinţă la pământ. 

Foto: Cinemagia

Simţindu-se singur într-o ţară străină, Dre nu are niciun prieten pe care să se bazeze, cu excepţia omului de serviciu, Mr. Han. Discretul maestru kung fu, Mr. Han, începe să-l antreneze pe Dre, construind astfel o prietenie ce va izbuti să-l învingă pe Cheng la un campionat de kung fu.


 În timp ce Han îl învaţă pe Dre că arta kung fu nu constă numai în pumni şi tehnici de apărare, ci mai mult în maturitate şi calm, Dre îşi dă seama că scopul lui în viaţă va fi să-i pună la respect pe cei violenţi.

Marţi, după Crăciun

Paul Hanganu e căsătorit cu Adriana de zece ani. Au o fetiţă de opt ani, Mara. De şase luni, Paul are însă o relaţie extra-conjugală cu Raluca, o dentistă de 27 de ani.

Foto: Cinemagia


Bărbatul, care se chinuie să găsească timp pentru Raluca, familie şi goana după cumpărături, hotărăşte să-şi ducă fiica la dentist încă o dată înainte de Crăciun. O schimbare neaşteptată în programul Adrianei le aduce pe cele două femei în aceeaşi încăpere pentru prima oară. Întâlnirea îl obligă pe Paul să ia o decizie dificilă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite