Hunedorencele au învăţat să seducă cu un zâmbet „Swarovski”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deveanca Larisa Ursu consideră că o bijuterie dentară îi sporeşte farmecul atunci când zâmbeşte larg. Medicii stomatologi spun că acest tip de serviciu costă destul de mult şi nu trebuie aplicat pe dinţii sănătoşi.

Cu ce putem asorta un cercel? Clasic, cu o brăţară sau cu o poşetă elegantă. Există însă şi o opţiune specială. Se numeşte piercing dentar. Elementul de sincron este în acest caz un cristal „împlântat” pe unul din dinţii care desăvârşesc zâmbetul.
Hunedoreanca Larisa Ursu a încercat acest procedeu şi din luna septembrie 2009 deţine un zâmbet „Swarovski”. Ea spune că efectul cristalului care străluceşte pe unul din incisivi a făcut-o imediat remarcată.


„Am fost abordată de mai multe ori de diferite persoane care au fost impresionate plăcut de modul în care arată dantura mea. M-au întrebat ce e, unde se poate face şi cât costă. A fost o surpriză şi pentru mine efectul pe care l-am obţinut”, se confesează Larisa. Tânăra spune că în afară de efectul estetic, micul cristal de pe dintele ei nu o incomodează în nici un fel.
„Nu îl simt, mănânc normal, îmi periez dantura cu aceeaşi energie. În familie am produs o uşoară agitaţie, dar acum s-au obişnuit cu mine”, explică hunedoreanca pasionată de accesorii la modă.


Zâmbet de 150 de lei


Medicul Curmei Veaceslav este unul dintre stomatologii deveni care oferă servicii de piercing dentar. Preţul unei intervenţii este de 150 de lei. „Adolescentele şi femeile tinere sunt singurele cliente care doresc acest tip de serviciu. Singurul lucru care ţine pe loc extinderea piercingului dentar este preţul acestuia. La vârsta la care acesta se pretează, tinerii nu prea au mulţi bani”, spune stomatologul.
El precizează că pentru dinţi sănătoşi foloseşte o formulă de lipire a cristalului Swarovski, încastrarea efectivă în dinte făcându-se doar dacă dintele clientului a fost deja afectat de carie. În ultimul an, medicul a realizat circa 10 astfel de intervenţii.

Cum se face piercingul?


Bijuteriile dentare pot fi confecţionate din diamant, ametist, safir,  topaz, zircon, aur galben sau aur alb şi au dimensiunile între 1.8 şi 2.3 milimetri. În general, piercing-ul dentar reprezintă o procedură care durează aproximativ jumătate de oră, nu implică anestezierea pacientului şi nu atrage după sine restricţii alimentare sau de altă natură. Funcţie de tehnologia folosită pentru piercing, bijuteria poate rămâne lipită pe dinte  un timp de la 12 luni la peste 10 ani. Piercingul poate fi înlăturat în orice moment de pe dinte, fără să fie afectat smalţul.

Piercingul m-a făcut imediat remarcată, în sens bun.
Larisa Ursu, asistentă medicală


Adolescentele şi femeile tinere sunt singurele cliente care îşi pun piercing.
Curmei Veaceslav, stomatolog

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite