Hunedoara: Festivalul motocicliştilor, sărbătorit în Valea Roatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1.500 de pasionaţi de motociclete din toată Europa vin în Hunedoara, la o paradă a motoarelor.

Motociclişti din Germania, Franţa, Austria, Ungaria şi România sunt aşteptaţi la cea de-a doua ediţie a Festivalului Free Bikers Week. Acesta începe astăzi la Valea Roatei, în satul Nandru, situat la aproximativ 10 kilometri de Hunedoara. Cazarea participanţilor se va face într-o tabără de corturi, iar festivalul include şi concerte rock cu trupe din România şi Ungaria.

Ruletă rusească şi bătaie cu roşii

Motocicliştii se vor întrece în competiţii de îndemânare şi turat motoarele, alergare în saci, ruletă rusească pe bază de ouă fierte sau crude şi o bătaie cu roşii. De asemenea, festivalul cuprinde şi distrugerea unei maşini cu ajutorul unor berbeci.
Sâmbătă, de la la ora 11.00, va începe parada motocicliştilor, la care sunt aşteptaţi să participe peste 200 de proprietari de motoare şi care va avea loc pe principalele artere din Hunedoara. Organizatorii susţin că parada nu va afecta circulaţia, iar traficul nu va fi blocat sau restricţionat.

„Taxa de participare la festival este de 30 de lei, sumă care include o porţie de gulaş sau de fasole cu ciolan şi un pahar de palincă”,  a declarat Marius Achim, preşedintele Clubului Free Bikers Hunedoara. Organizatorii au instalat coşuri de gunoi, toalete ecologice şi duşuri, iar participanţii vor fi nevoiţi să respecte regulile campusului, încălcarea lor ducând la excluderea din concurs.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite