Hunedoara: Locuri pentru „draculişti” la Festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Locuri pentru „draculişti”  la Festival
Hunedoara: Locuri pentru „draculişti” la Festival

Festivalul „S.O.S. Castelul” începe vineri, 17 iulie, la Hunedoara şi se va desfăşura pe parcursul a 10 zile.

Festivalul S.O.S. Castelul se va deschide la ora 15, cu un work-shop de muzică renascentistă. Programul Festivalului cuprinde dansuri medievale, reprezentaţii cu „decapitări” ai trădătorilor de ţară şi de ordin, susţinute de Ordinul Cavalerilor Lup, din Târgu-Mureş şi Ordinul Cavalerilor de Hunedoara, recitaluri rock, animaţie cu foc şi pe catalige, muzică şi dansuri irlandeze, parade medievale şi turniruri cu cascadorii. Sâmbătă, 18 iulie, Cavalerii de Hunedoara vor reconstitui asediul Castelului Corvinilor. 

Concert extraordinar

Trupa „Celelalte Cuvinte” va susţine un concert rock sâmbătă, 18 iulie, la ora 21.30. Unul dintre organizatorii evenimentului, Alexandru Gruian, a declarat în această dimineaţă că secţiunea „Dracula Nights” a festivalului „S.O.S. Castelul” include proiecţii de filme care se vor face în fiecare noapte, cu începere de la ora 22, în ambianţa gotică a curţii Castelului Corvinilor.
„Am pregătit 300 de locuri pentru participanţi, însă, spectatorii care nu vor mai găsi un scaun vor putea să stea în picioare. Spun asta pentru că toată blogosfera e plină de reacţii ale pasionaţilor genului, aşa că, ne aşteptăm la un număr mare de participanţi”, a adăugat Gruian.

Participanţi
Mai multe ordine ale cavalerilor din ţară vin la festivalul hunedorean

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite