Familia pilotului kamikaze a refuzat să vină după cadavrul lăsat la morga din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Matthias Grabowski.
Matthias Grabowski.

Trupul neînsuflețit al pilotului Matthias Grabowski, decedat în accidentul de avion din Munții Șureanu, va fi preluat de o firmă de transport, pentru a fi dus în Germania, au anunțat reprezentanții Serviciului Județean de Medicină Legală Hunedoara.

Familia pilotului decedat în accidentul aviatic din Munții Șureanu nu se va mai deplasa în România. Soția bărbatului a fost înștiințată prin intermediul Ambasadei României în Germania despre faptul că trupul lui Matthias Grabowski se află de mai multe zile la morga din Deva. Cel mai probabil, trupul pilotului german va fi transportat în țara sa natală de către o firmă privată.

Cadavrul pilotului decedat în accidentul aviatic a fost „uitat” în frigiderele morgii

Biletul de adio lăsat de pilotul kamikaze este probă la dosarul prăbușirii avionului

Imagini şocante de la accidentul aviatic petrecut în Munţii Şureanu: anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii pilotului kamikaze

Ar putea fi înhumat la Baru Mare

Legiștii așteaptă în continuare răspunsul familiei lui Matthias Grabowski, însă nu exclud posibilitatea ca fosta sa soție, înșelată în România, să nu îl mai trimită.

În acest caz, trupul pilotului va fi predat autorităților locale din Barau Mare, obligate prin lege să se ocupe de înhumarea acestuia, pentru că avionul s-a prăbușit pe raza localității. Miercuri, două femei s-au prezentat la Morga din Deva pentru a prelua cadavrul.

Cu una dintre ele, germanul avusese o relație de aproape cinci ani și locuise în Geoagiu. Despre cealaltă, din Orăștie, se presupune că îi fusese amantă. Niciuna dintre hunedorence nu a fost lăsată să ridice defunctul, pentru că nu aveau documentele prin care demonstrau că îi sunt rude.

Cadavrul pilotului a fost recuperat cu greu. Foto: Daniel Guţă

Până în prezent, anchetatorii nu s-au putut edifica dacă germanul s-a sinucis ori a comis o eroare de pilotaj, care i-a fost fatală. „Ancheta în cazul prăbușirii avionului este în desfășurare. Biletul de adio lăsat de pilot a fost tradus, dar nu s-au tras concluziile”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite