Familia criminalului emo, care i-a tăiat gâtul prietenei sale de 15 ani, va fi executată silit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistrații Tribunalului Hundoara au admis astăzi solicitarea familiei fetei ucise în urmă cu trei ani de Lucian Hoară (19 ani), de investire cu formulă executorie. În urma acestei decizii, familia lui Hoară va fi executată silit pentru a plăti daune în valoare de 115.000 de lei, părinților adolescentei omorâte la vârsta de 15 ani, în iulie 2007.

Părinții adolescentului criminal, Lucian Hoară, vor fi executați silit.

"În dosarul judecat astăzi în Camera de Consiliu a Tribunalului Hunedoara, instanța a admis solicitarea de investire cu formlă executorie, a sentinței penale din dosarul având ca obiect omorul", a precizat Ildiko Glăman, reprezenanta Tribunalului Hunedoara. 

ISTORIA JAFURILOR SÂNGEROASE: Povestea ultimilor haiduci care au jefuit maşina de bani a celebrei Marmorosch Blank

LEGENDE ÎNTUNECATE: Cum a devenit Hunedoara gulag pentru prizonierii ruşi şi pentru evrei

Nu s-a pus în discuție sentința de nouă ani de închisoare, pe care Lucian Hoară a fost condamnat să o execute, astfel că adolescentul care i-a tăiat gâtul iubitei sale, ar putea fi liber până cel târziu în 2017.

Filmul şocant al crimei
În după-amiaza zilei de 26 iulie 2008, adolescenta în vârstă de 15 ani fusese găsită moartă, cu gâtul tăiat, în camera în care petrecuse cu iubitul său, Lucian Hoară. Adolescentul s-a predat ulterior poliţiştilor, cărora le-a declarat că şi-a ucis prietena şi a aruncat cuţitul de bucătărie în râul Cerna. Adept al curentului emo, pasionat de sânge şi ocultism, Lucian Hoară oscilase în momentele premergătoare crimei între gândul la sinucidere şi intenţia de a-i lua viaţa fiinţei care urma să îl părăsească.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite