FOTOREPORTAJ Ploile nu au alungat hunedorenii care au vrut să-şi petreacă weekendul pe malul lacului Cinciş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Malul Lacului Cinciş a fost împânzit şi în acest sfârşit de săptămână de corturi. Sute de hunedoreni nu au luat în seamă norii negri care acopereau cerul şi au ieşit să se relaxeze în natură. Chiar dacă mulţi dintre ei au fost nevoiţi să-şi pregătească mititeii la grătar sub umbrelă, nu s-au dat bătuţi şi au înoptat sub cerul liber.

Două dintre campingurile amenajate în zonă au fost ocupate în întregime încă de vineri seara. Din această cauză, cei ajunşi pe ultima sută de metri au rămas nemulţumiţi. “Am mai găsit un petec de iarbă unde ne-am putea instala cortul, dar cică sunt primiţi doar cei care stau tot weekendul. Noi vrem să campăm doar o noapte”, a spus Andrei, un tânăr de 25 de ani, venit pe baraj împreună cu iubita sa.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!



Prin urmare, mulţi hunedoreni au renunţat la zonele special amenajate şi şi-au întins corturile unde au văzut cu ochii. Au strâns lemne de foc şi au dat drumul la distracţie şi voie bună.

image



În ciuda norilor ameninţători, din meniu nu au lipsit băile în apele Cincişului.



Astăzi, petrecăreţii speră să aibă parte numai de vreme bună. Spre deosebire de ieri, meteorologii au anunţat cer însorit, căldură plăcută şi circa 30 de grade Celsius.

image
image
image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite