FOTOGALERIE Fiul unui poliţist din Petroşani, bătăuş cu bâta de baseball prin oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horaţiu Lăsconi, fiul unui angajat al Poliţiei Municipale Petroşani, este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi vătămare corporală după ce, azi-noapte, a bătut un tânăr de 18 ani. Victima, Darius Vlădău, se află în spital cu un picior rupt.

Potrivit primelor cercetări, întreg scandalul a pornit de la o altercaţie verbală între cei doi tineri.

Se pare că neînţelegerile au început în faţa unui club din oraş, din curtea căruia Horaţiu Lăsconi, în vârstă de 21 de ani, ieşea cu maşina.

Acesta ar fi fost la un pas de a-l lovi pe Darius Vlădău, care trecea pe jos prin faţa clubului, împreună cu trei prieteni.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici pe baza acordării de prioritate.

CLICK PE POZE PENTRU  FOTOGALERIE!

image

După câtva timp, cele două părţi s-au întâlnit din nou, în zona Parângul din Petroşani.

De data aceasta, Horaţiu Lăsconi avea în maşină patru prieteni. Conflictul a reizbucnit, iar de la agresiunea verbală s-a trecut la cea fizică.

Pentru că ceilalţi prieteni ai lui Darius Vlădău ar fi reuşit să fugă, acesta a rămas singura victimă.

Persoana în cauză a fost lovită cu o bâtă de baseball de către unul din membri grupului cu care a avut altercaţia, fiind transportată la Spitalul Municipal Petroşani”, a declarat Adriana Voina din cadrul biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. 

CLICK PE POZE PENTRU ALTĂ FOTOGALERIE!

image

Reprezentanţii IPJ Hunedoara au confirmat faptul că unul dintre agresori este fiul unui angajat al MAI, precizând că în cauză a fost întocmit dosar penal.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Petroşani.    

Imediat după cele întâmplate, Darius Vlădău a sunat la Ambulanţă. Acum se află internat la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură la picior.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite