FOTOGALERIE: Familie spulberată de un autotren pe şoseaua naţională Deva – Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane, dintre care un copil de patru ani, au fost rănite grav, iar o femeie a decedat, în urma impactului dintre un autotren şi o dubiţă. Accidentul s-a petrecut în această seară pe DN 7 Deva – Sibiu, în zona localităţii Turmaş, în timpul unei furtuni.

Ploaia a pus probleme mari şoferilor care au circulat în această seară pe DN7. În decurs de câteva ore, pe tronsonul de 15 kilometri dintre Simeria şi Orăştie au avut loc două accidente rutiere.

Biletul de adio lăsat de pilotul kamikaze este probă la dosarul prăbușirii avionului

Imagini şocante de la accidentul aviatic petrecut în Munţii Şureanu: anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii pilotului kamikaze

Unul dintre ele, în care a fost implicată o dubiţă şi un autotren, a cauzat decesul unei femei şi rănirea altor trei pasageri.

Victimele accidentului produs după ce maşina în care se aflau a derapat pe şoseaua umedă au fost prinse între fiarele acesteia.

image

„Echipa de descarcerare a executat cu multa grijă operaţiunile de extragere a răniţilor din autoturism, mai ales că între victime se afla şi un copil de 4 ani. Accidentaţii rămaşi în viaţă, o femeie, un bărbat şi mnorul, toţi în stare gravă, au fost transportaţi cu ajutorul ambulanţelor la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Deva”, a precizat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Vom reveni cu amănunte!

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite