FOTOGALERIE: Percheziţii la periferia oraşului Deva: poliţiştii au confiscat 12 scutere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe locuinţe din cartierul devean Grigorescu au fost percheziţionate de poliţiştii aflaţi în căutarea unor suspecţi de furturi. Porivit reprezenanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, de la domiciliile persoanelor verificate au fost ridicate zeci de piese care fuseseră furate în cursul anului trecut.

Poliţiştii au organizat trei descinderi în locaţii din cartierul Nicolae Grigorescu, într-o zonă periferică a municipiului Deva. 

Cinci traficanţi de comori dacice sunt cercetaţi pentru valorificarea ilegală a unor tezaure în valoare de peste patru milioane de euro

Judeţul în care se face trafic cu orice, de la brăţări din aur la locomotive cu abur

“Acţiunea a fost autorizată de magistraţi şi a avut drept scop soluţionarea mai multor dosare penale cu autori necunoscuţi privind furturi prin efracţie comise în cursul anului 2010 din garaje şi anexe gospodăreşti situate pe raza municipiului Deva şi a comunelor învecinate.


În urma perchezițiilor au fost ridicare mai multe bunuri care pot proveni din activităţi infracţionale: componente auto-moto, radio-casetofoane auto, scule electrice, precum şi 12 motoscutere”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite