FOTOGALERIE: Diva sexy de la Primăria Uricani își arată lenjeria intimă și nurii pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriana Buhăescu, împreună cu primarul Dănuț Buhăescu.
Adriana Buhăescu, împreună cu primarul Dănuț Buhăescu.

Adriana Buhăescu (25 de ani), proaspăta soție a primarului din Uricani Dănuț Buhăescu, a obținut postul de consilieră personală a edilului șef. Iată ce  “calități” o recomandă pe tânăra absolventă a Facultății de Drept, din cadrul Universității (particulare) Titu Maiorescu, pentru funcția importantă pe care o deține în cadrul primăriei.

Consilierul personal al primarului Uricaniului Dănuț Buhăescu este chiar soția acestuia, Adriana, o tânără de 25 de ani, absolventă a unei facultăți particulare de Drept.

Adriana Buhăescu, actuala soție a edilului din Uricani, nu și-a publicat până în prezent declarația de avere. În schimb, ea nu se sfiește să își facă publice pe Internet imaginile în care își dezvăluie calitățile provocatoare.

Cu lenjeria intimă la vedere, sau în pozând în ipostaze sexy pe BMW-ul de lux al familiei, Adriana Buhăescu defilează pe site-urile de socializare, atrăgând comentariile deochiate ale prietenilor de pe Internet.

Adriana Buhăescu.

Tânăra funcționară publică este, în același timp, foarte populară pe Facebook, reușind să își adauge în listă un număr impresionat de prieteni: aproximativ 5.000 de internauți.

image

Vom reveni cu amănunte!

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite