FOTO Iată cum petrec cei mai bogaţi romi în cartierul palatelor din Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zona palatelor ţigăneşti din municipiul Hunedoara s-a transformat pentru o zi într-un imens teren al petrecerilor, cu ocazia unei nunţi organizate de o familie bogată de romi, în curtea unei construcţii imense, “Vila lui Piedone”. Zeci de maşini de lux au fost înşirate de-alungul şoselei, în apropierea locului unde a avut loc evenimentul.

Unul dintre cele mai impunătoare palate construite în cartierul ţiganilor bogaţi de la marginea Hunedoarei, pentru a cărei finalizare proprietarii susţin că au cheltuit 600.000 de euro, a fost locul petrecerii de nuntă care i-a avut ca invitaţi speciali pe artiştii Nicolae Guţă şi Nicoleta Guţă.

Culmea kitschului: Nuntă ţigănească după modelul nunţii regale de la Buckingham

În curtea vilei lui Piedone, nuntaşii aduşi la petrecere cu zeci de maşini de lux, au uimit prin opulenţa afişată. Romii bogaţi şi-au etalat lanţurile groase de aur, iar femeile s-au întrecut la dans şi în afişarea salbelor de galbeni, pe muzica asurzitoare a lăutarilor.

În centrul atenției au fost mirii: Bruce Lee Gutuie de 17 ani, cu o cravată de aur la gât și soția sa, de aceeași vârstă.

ZOOM: Alaiul unei înmormântări ţigăneşti, condus de un călăreţ, a blocat centrul Devei

Romii din Hunedoara îşi pun bogăţia pe seama tradiţiei

FOTOGALERIE: EXCLUSIV Imagini inedite cu Nicolae Ceauşescu, salvate dintr-o clădire părăsită a combinatului din Hunedoara

EXCLUSIV FOTOREPORTAJ: Ţiganii cumpără case vechi româneşti şi le transformă în palate cu turnuleţe

Dincolo de gardurile de fier forjat, personalizate cu numele proprietarilor unor averi impresionante, vecinii mult mai sărmani ai baştanilor au privit fascinaţi, cei mai mulţi, la petrecerea din curtea lui Piedone.

image

EXCLUSIV Povestea lui Superman Sava, ţigan de export cu nume de super-erou

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite