FOTOGALERIE: Accident la Deva: A rămas cu autoturismul suspendat deasupra unei râpe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un devean în vârstă de 60 de ani a fost la un pas de a se răni grav, după ce a derapat cu autoturismul pe care îl conducea, o Skoda Octavia, şi a ajuns cu roata din faţă în aer, suspendat la o înălţime de doi metri. Accidentul s-a petrecut astăzi, pe Strada Nucilor, din Deva.

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită în cursul acestei după-amiezi, când au fost solicitaţi de un devean, blocat în propriul autoturism, să intervină pentru repunerea maşinii pe roţi. „Am derapat pe străduţa acoperită de zăpadă şi gheaţă şi m-am trezit cu roata din faţă în aer, deasupra râpei. Am rămas în maşină, pentru că la o mişcare greşită, riscam să mă răstorn cu ea şi să o fac praf”, a spus Toader Leahu, proprietarul Skodei.


Deveanul mai povesteşte că a rămas timp de o jumătate de oră în automobilul din care a fost scos de pompieri, speriat că din moment în moment maşina putea să se prăbuşească.

image


Vecinii săi au acuzat autorităţile locale că nu au dat dispoziţie ca drumarii să împrăştie material antiderapant pe Strada Nucilor, unde a avut loc evenimentul nefericit. 

Şoferul ghinionist a fost la un pas să ajungă cu autoturismul în râpă.


Între timp, cel puţin zece persoane au pus umărul la aducerea maşinii în poziţia normală. Deveanul a scăpat teafăr.

Şoferul ghinionist a fost la un pas să ajungă cu autoturismul în râpă.
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite