Hunedoara: Update VIDEO - FOTOGALERIE Alarma cu bombă de la „cablaje” a ţinut 250 de angajaţi în frig

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de angajaţi ai fabricii de cablaje şi componente auto SEW-S, din municipiul Deva, au fost evacuaţi astăzi, după ce o muncitoare aflată în concediu şi-a sunat colegii şi i-a anunţat că într-unul dintre vestiarele întreprinderii se află o bombă, care urmează să explodeze.

Citeşte şi:

Imediat de la primirea apelului, la orele 14:30, conducerea fabricii de cablaje a luat măsura evacuării angajaţilor care se aflau în stabiliment. Totodată, rreprezentanţii SEW-S au anunţat alerta la Serviciul de primire apelurilor de urgenţă 112.

Aproximativ 250 de persoane au aşteptat, în frig, timp de câteva zeci de minute în faţa fabricii intervenţia echipelor anti-tero şi de pirotehnişti. Acestea au sosit la faţa locului şi au răscolit întreprinderea în căutarea bombei.

image

La faţa locului au ajuns şi pompierii cu mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, precum şi paramedici SMURD şi echipajele de pe Ambulalanţă. Jandarmii au asigurat zona şi au interzis accesul în fabrică, până la încheierea intervenţiei. 
  

image
image

„Terorista” de la fabrica de cablaje
„Noi am fost alertaţi de reprezentanţii fabricii, care la rândul lor au fost anunţaţi despre existenţa unei bombe într-unul dintre vestiarele stabilimentului, de către o angajată aflată în concediu medical. Apelul s-a dovedit fals.

 
Angajata aflată în concediu, care a anunţat existenţa explozibilului, a fost identificată şi va fi audiată de poliţişti. Ea va suporta costurile deplasării echipelor de intervenţie. Totodată, ar putea fi cercetată pentru acte de terorism”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.  

image
image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite