Turiştii se bat pentru un loc la Aqualand. Vin dimineaţa pentru a evita aglomeraţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii au venit de la primele ore ale dimineţii la Aqualand. D.G.
Turiştii au venit de la primele ore ale dimineţii la Aqualand. D.G.

Primii clienţi au intrat dis-de-dimineaţă în Aqualand, pentru a evita aglomeraţia. Aseară, la complex au venit peste 750 de oameni. Elevii care vor veni de dimineaţă la Aqualand vor avea parte de reduceri, însă acestea nu au fost aplicate până în prezent.

Devenii şi-au făcut apariţia la Aqualand încă de la primele ore ale dimineţii. Cei mai mulţi dintre clienţii complexului turistic susţin că au venit aici pentru a evita aglomeraţia iscată de la orele amiezii.

VEZI AICI PROGRAMUL AQUALAND DE SĂRBĂTORI

O zi de bălăceală la Aqualand-ul din municipiul Deva va costa echivalentul a 16 pâini

PROCES: Aqualand-ul din municipiul Deva este ameninţat cu naufragiul în Justiţie

„Plănuisem să vin aseară la Aqualand, cu familia, dar pur şi simplu nu am avut unde parca. A fost „măcel”, de aceea am preferat să vin dis-de-dimineaţă, ca să mă pot relaxa”, spune deveanul Dorin Todor, unul dintre clienţii matinali ai complexului. De altfel, administratorii de la Aqualand susţin că au fost vândute peste 750 de bilete în ziua de ieri, când SPA-ul a fost redeschis după pauza de Crăciun. Numărul turiştilor aşteptaţi în această seară este şi mai mare. „Elevii vor beneficia de reducere la biletul de intrare, la orele dimineţii, pentru a evita aglomeraţia”, susţine Sorin Ştefan, directorul Aqualand.

Aqualand, într-o prezentare inedită.  D.G.

Facilităţile nu au fost acordate

Reducerea preconizată pentru elevii deveni nu a fost aplicată deocamdată.

„Am venit la Aqualand cu băiatul şi cu copilul naşilor. Pentru fiecare copil am plătit biletul de 15 lei”, a spus, nemulţumit, Ovidiu Murar, în vârstă de 44 de ani, economist. O altă supărare a clienţilor complexului a fost faptul că în preţul intrării intră doar trei ore de stat în Aqualand. „Ar trebui să fim lăsaţi să stăm mai mult, dar dacă am venit aici la ora 9.00, suntem obligaţi să plecăm la 12.00”, spune Talida Ionescu, în vârstă de 23 de ani.


În plus, topoganul de apă, atracţia principală a complexului, nu fusese pus în funcţiune de dimineaţă. Reprezentanţii complexului Aqualand Deva susţin că toate deficienţele întâmpinate în prezent vor fi rezolvate cu timpul.

Turiştii au venit de la primele ore ale dimineţii la Aqualand. D.G.
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite