Hunedoara: “Nerazurri” de la FC Hunedoara au debutat în fotbal cu o victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: “Nerazurri” de la FC Hunedoara au debutat în fotbal cu o victorie
Hunedoara: “Nerazurri” de la FC Hunedoara au debutat în fotbal cu o victorie

Jucătorii echipei de fotbal înfiinţate la Hunedoara au jucat primul lor meci pe stadionul Michael Klein.

Reprezentanţii Asociaţiei FC Hunedoara, noul club sportiv din localitate, avându-i ca membrii fondatori pe Mircea Lucescu, Ioan Andone şi Consiliul Local Hunedoara, au depus astăzi actele necesare pentru ca asociaţia sportivă să poată primi personalitate juridică. Tot astăzi, echipa de fotbal a disputat primul ei meci de la înfiinţare.

Amicalul dintre FC Hunedoara şi Minerul Teliuc s-a încheiat cu scorul de 2 – 1 pentru gazde. Cei mai mulţi dintre jucătorii echipei din Hunedoara sunt adolescenţi, cu vârsta între 18 – 19 ani. În primul lor meci, disputat pe stadionul Michael Klein, ei au fost încurajaţi de aproximativ 200 de spectatori.

„Nerazurri” de sub furnale

 
Clubul va juca în divizia judeţeană sub culorile negru – albastru, a afirmat Gelu Simoc, preşedintele Asociaţiei Fotbal Club Hunedoara. Echipamentele vor fi achiziţionate cu ajutorul unei sponsorizării primite de la Mircea Lucescu, fost jucător la Corvinul Hunedoara, în prezent antrenor la Sahtior Donetsk. 

Citiţi mâine în Adevărul de seară şi pe portalul hunedoara.adevărul.ro despre noul preşedinte al clubului FC Hunedoara, Gelu Simoc, cel care a fost la conducerea FC Corvinul şi în anii 1980, cînd clubul a traversat cea mai bună perioadă din istorie. De ce fotbaliştii FC Corvinul ajungeau la Dinamo, cât de supărat a fost Valentin Ceauşescu pentru înfrângerea pe care Steaua a suferit-o la Hunedoara şi cum a ajuns Gelu Simoc, din nou, preşedintele unui club sportiv hunedorean, aflaţi mâine în ediţia locală a ziarului Adevărul.     

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite