Extinderea cercetării penale în cazul Monicăi Iacob Ridzi a fost respinsă de deputaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Iacob Ridzi a fost "iertată" de comisia deputaţilor
Monica Iacob Ridzi a fost "iertată" de comisia deputaţilor

Comisia Juridică din cadrul Camerei Deputaţilor a respins cererea procurorilor de percheziţionare informatică cât şi extinderea cercetării penale în cazul fostului ministru Monica Iacob Ridzi.  Şedinţa în care s-a votat această decizie a fost secretă. la fel şi votul.





În privinţa extinderii cercetării penale nouă din cei 20 de deputaţi au votat pentru iar cererea de percheziţionare informatică a fost respinsă de 14 deputaţi. Atât şedinţa cât şi votul a fost secret. În apărarea sa, fostul Ministru al Tineretului şi Sportului a susţinut că vinovaţi pentru frauda de la Minister sunt consilierii care nu au ştiut să o sfătuiască. “În ministere, miniştrii vin şi pleacă, angajaţii sunt aceiaşi de 20 de ani. Eu nu am avut o echipă de consilieri, de oameni de bună-credinţă care să mă sprijine, să mă ajute. În momentul când ţi se propune să deţii o astfel de funcţie, dacă nu ai şi o serie de consilieri pe diverse specializări e foarte greu să poţi să faci faţă. Acest lucru îl recunosc acum. Eu am fost foarte naivă să cred că oamenii sunt de bună-credinţă”, a spus Monica Iacob-Ridzi.
Fostul ministru al Tineretului este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual în legătură cu fapte de corupţie, uz de fals şi infracţiuni la legea contabilităţii. Monica Iacob-Ridzi, deţine, conform declaraţiei sale de avere postate pe site-ul Guvernului, cinci terenuri intravilane, patru apartamente, două case de locuit şi una de vacanţă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite