TITULARIZARE 2011 HUNEDOARA Profesorii află astăzi ce note au luat la examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorii care au participat la examenul de titularizare vor afla, astăzi, ce note au obţinut. Din cei aproape 850 de dascăli hunedoreni care s-au înscris la concurs, peste 180 au absentat. Doi dintre cei prezenţi au fost daţi afară din sală după ce au fost prinşi copiind, iar alţii au ieşit din examen când au văzut subiectele.

Subiecte şi punctaj de domeniul science-fiction. De asta s-au plâns mulţi din candidaţii care au participat la examenul de titularizare de săptămâna trecută. Doi dintre profesori au fost prinşi cu fiţuici, iar alţi patru au fost eliminaţi din examen pentru că nu avut adeverinţe care să ateste faptul că şi-au susţinut licenţa în această vară.

Dacă anul trecut s-au acordat 30 de puncte pentru gramatică, 30 pentru literatură şi 30 pentru metodică, de data aceasta 60 de puncte au vizat doar ultimul aspect.

Acest lucru i-a luat prin suprindere pe candidaţii care speră să obţină un post titularizabil la catedrele de educatori-învăţători.

A trebuit să prezint o metodică didactică care să facă referire la o lecţie de cunoaştere a mediului pentru elevii de clasa a doua. A fost dificil având în vedere că subiectul valora mai mult de jumătate din tot punctajul”, a spus Ioana, una dintre candidatele care a susţinut examenul la Şcoala „Andrei Şaguna”.

La centrul de evaluare de aici, doi profesori au fost daţi afară din examen după ce au fost prinşi cu fiţuici. Cel de-al doilea centru de evaluare din judeţ a fost organizat la liceul „Grigore Moisil”.

Exceptând cei doi candidaţi care au încercat să fraudeze examenul, alţi patru au fost eliminaţi pentru că nu au avut adeverinţe care să ateste faptul că şi-au susţinut licenţa anul acesta”, a declarat inspectorul şcolar general Alexandru Lăutaru din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite