Escroc prins de polițiști, după ce a înșelat o femeie care voia să îi vândă un laptop

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost reținut ieri de polițiști, după ce a înșelat o deveancă. Aceasta oferise spre vânzare un laptop în valoare de 1.300 de lei, la mica publicitate. Escrocul s-a dat drept potențial cumpărător, iar cei doi s-au întâlnit în fața spitalului din Deva. După ce i-a cerut să probeze laptopul, bărbatul a dispărut cu obiectul, fugind în spital.

Autorul escrocheriei s/a întâlnit cu victima sa într/o parcare de pe Strada Mihai Eminescu. Femeia a oferit spre vânzare un laptop, prin intermediul unei pagini on-line, de anunțuri publicitare.

“Sub pretextul că doreşte să se consulte cu soţia în legătură cu achiziţionarea laptopului, bărbatul a intrat în incinta spitalului, dar nu a mai revenit pentru a achita contravaloarea bunului. El a fost identificat şi reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă, la scurt timp după comiterea faptei, însă prejudiciul, în valoare de 1300 de lei, nu a fost recuperat, bărbatul declarând că l-a vândut unei persoane necunoscute”, a precizat Adriana Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Escroc recidivist
Potrivit polițiștilor, escrocul a comis o faptă similară în Orăștie.

“În ambele cazuri, autorul înșelăciunilor s-a întâlnit cu părţile vătămate în urma discuţiilor purtate telefonic cu acestea, obiectele fiind oferite spre vânzare prin anunţuri în ziare și pe on-line”, a adăugat Adriana Voina.
Magistrații au decis ca escrocul în vârstă de 38 de ani să fie cercetat în libertate, cu obligația de a nu părăsi localitatea.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite