Episcopia Devei şi Hunedoarei a strâns alimente pentru persoanele nevoiaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele nevoiaşe au fost ajutate cu produse alimentare
Persoanele nevoiaşe au fost ajutate cu produse alimentare

Sectorul Social-Filantropic al instituţiei a colectat zeci de produse alimentare şi igienico-sanitare. Uleiul, zahărul, orezul  şi celelalte bunuri au fost împărţite Casei Familiale pentru Copii cu Dizabilităţi, Căminului de Persoane Vârsnice şi Unităţii de Asistenţă Medico-Socială, municipiul Hunedoara.

,,Apreciem faptul că Episcopia Devei şi Hunedoarei s-a implicat în viaţa copiilor beneficiari ai Casei Familiale pentru Copii cu Dizabilităţi Hunedoara. Mulţumim tuturor celor implicaţi în acest demers, preoţi,credincioşi şi celorlalte persoane care au contribuit pentru a aduce un strop de fericire în viaţa acestor copii”, a declarat psihologul Raluca Crainic, şefa Casei Familiale pentru Copii cu Dizabilităţi.



Acţiunea, organizată în perioada 1-10 februarie, a fost coordonată de preotul Dumitru Diniş şi a inclus parohiile „Adormirea Maicii Domnului”, „Naşterea Maicii Domnului”, „Sfinţii Apostoli” şi „Buna Vestire”, din Deva, „Înălţarea Domnului”-Simeria şi parohia Tuturor Sfinţilor-Hunedoara. De asemenea, au contribuit preoţi şi credincioşi din oraşele Călan, Haţeg şi comuna Teliuc.

,,Vrem să mulţumim oamenilor de bine care s-au gândit la noi, la cei care stau neîncetat în acest cămin. Celor care n-au uitat că bătrâneţea este o parte frumoasă a vieţii, dacă ne implicăm şi noi în ea. Încurajez semenii noştri, aflaţi  dincolo de porţile căminului, să ne viziteze”, a adăugat Genica Berbeniţă, directorul Căminului de Persoane Vârsnice din Hunedoara.

Colecta face parte dintr-un proiect pe care Episcopia Devei şi Hunedoarei doreşte să-l continue şi pe viitor.

No title
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite