Elevii hunedoreni au obţinut rezultate bune şi foarte bune şi în cea de a doua zi de BAC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: I. Tudor (Arhivă)
Foto: I. Tudor (Arhivă)

Astăzi este ultima zi în care se desfăşoară proba orală de limba şi literatura română a examenului de bacalaureat, circa 1.500 de elevi urmând a fi supuşi verificării. Rezultatele bune şi foarte bune pe care şcolarii le-au obţinut în prima zi de examinare s-au menţinut şi ieri, în cea de a doua zi a examenului.

,,Elevii au obţinut rezultate echitabile, iar cele trei nivele de competenţă reflectă efortul depus de şcolari pe parcursul anilor de liceu”, a declarat inspectorul Ioan Jurchela, preşedintele comisiei judeţene de bacalaureat.  Potrivit acestuia, în prima zi de examinare, luni, 15 februarie, toţi cei 1.629 de elevi înscrişi s-au prezentat la evaluare. Din totalul acestora, circa 1.084 au primit calificative de ,,experimentat”, iar 409 de ,,avansat”. La nivelul de competenţă ,,mediu” s-au situat 136 de şcolari. Nu s-au înregistrat cazuri de persoane eliminate din sală.

,,Evaluarea a decurs fără probleme şi incidente în ambele zile de examen. În total au fost testaţi 3.918 elevi, diferenţa urmând a fi evaluată astăzi”, a adăugat Ioan Jurchela.

Elevii care au fost examinaţi ieri vor afla rezultatele obţinute pe parcursul zilei de astăzi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite