Elevii de la "Decebal" vor învăţa într-un liceu modernizat cu nouă milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colegiul Naţional Decebal din municipiul Deva va fi reabilitat în baza unui proiect finanţat cu fonduri nerambursabile, în valoare de 9,37 milioane de euro. Clădirile instituţiei de învăţământ vor intra în şantier începând de luni, 8 noiembrie.

Reprezentanţii Prmăriei Deva au anunţat astăzi că a fost dat startul lucrărilor de reabillitare desfăşurate la Colegiul Decebal din localitate, proiect finanţat cu fonduri de la Uniunea Europeană în valoare de peste nouă milioane de euro.

De luni, vor fi înlocuite instalaţiile electrice, sanitare şi de încălzire şi va fi efectuată reabilitarea termică a unităţii de învăţământ.

Acoperişul clădirilor va fi, de asemenea, reparat, iar în devizul proiectului au mai fost incluse amenajarea a două laboratoare de fizică şi de informatică, care vor fi dotate cu toate echipamentele tehnice necesare şi achiziţionarea a 500 de bănci noi pentru elevi şi scaune pentru sălile de clasă.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 3-Îmbunătăţirea infrastructurii sociale.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite