Află AICI unde îşi doresc să studieze şi la ce facultăţi vor merge cei mai buni elevi de la BAC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O treime dintre primii 100 de elevi hunedoreni care au obţinut rezultatele cele mai bune la examenul de bacalaureat  provin de la Colegiul Naţional „Decebal”. Instituţia din Deva este urmată în clasamentul celor mai bune licee de Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara” şi Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, din Petroşani.

Absolvenţii Colegiului Naţional „Decebal” din Deva au obţinut cele mai bune rezultate la examenul de Bacalaureat încheiat recent. 100 de elevi de la colegiul devean au obţinut note între 9 şi 10.

Botoşani: Andra Olaru, absolventa de nota 10 care pleacă la Oxford

Niciun candidat nu a luat media zece, însă elevele Anca Simina Martin şi Antonia Sîntu au încheiat Bacalaureatul cu media 9,98.

De altfel, singura medie de zece a fost trecută în dreptul elevei Alexandra Victoria Arad, de la şi Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, din Petroşani.

Şi la acest liceu peste 100 de absolvenţi au obţinut medii între 9 şi 10.

Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara” a completat podiumul liceelor cu rezultate bune la Bacalaureat. 54 de elevi de la unitatea de învăţământ din Hunedoara au obţinut medii mai mari decât 9.00.    

Ce spun elevii premianţi:

image

„Mă aşteptam să iau 10 la matematică şi la informatică, pentru că e "domeniul meu de activitate", la care am lucrat foarte mult. La limba română mă aşteptam să iau o notă mare, dar nu neaparat 10. Mă gândeam că poate mai am ceva greşeli mici. Îmi doresc să studiez Arhitectura”, spune Alexandra Victoria Arad, media 10.00

image

„Cea mai grea probă a fost istoria. Vreau să urmez Facultatea de Medicină din Timişoara. Medicina e o ştiinţă logică, pe care consider că o pot învăţa pas cu pas”, a declarat Anca Simina Martin, media 9,98

image

„Vreau să îmi continui studiile la o facultate din Germania. Voi opta pentru Ştiinţe Economice sau Ştiinţe Politice”
Antonia Sîntu, media 9,98

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite