Hunedoara: Elevii încă aşteaptă laptele şi cornul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Elevii încă aşteaptă laptele şi cornul
Hunedoara: Elevii încă aşteaptă laptele şi cornul

Deşi a trecut aproape o săptămână de când elevii au revenit în bănci, aceştia nu au primit nici la ora actuală laptele şi cornul.

Cu toate că licitaţia pentru micul dejun zilnic al şcolarilor a demarat încă din luna august, firmele câştigătoare nu au început încă distribuţia produselor alimentare. Etapa finală a licitaţiei, cea electronică,  a avut loc la începutul lunii septembrie. Au participat patru firme pentru lapte şi nouă pentru corn.

Două firme, acelaşi preţ

,,În ceea ce priveşte laptele, toate cele patru  firme au fost declarate câştigătoare şi le-au fost distribuite diferite zone din judeţ. Referitor la  corn, cinci firme au fost câştigătoare, însă două dintre ele au oferit acelaşi preţ. Din acest motiv a fost nevoie de o nouă licitaţie,  cu ofertă de preţ în plic închis, care a avut loc chiar în prima zi de şcoală”, a declarat Letiţia Moroşanu din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara, coordonatorul programului Laptele şi Cornul.

Astfel, doar o parte din elevii hunedoreni au primit în primele zile de şcoală lapte, însă nu şi corn. Potrivit  aceleiaşi surse, copiii de la Şcoala nr. 3 din Petroşani nu au primit nimic, întrucât în această zonă s-au înregistrat cele două firme care au oferit acelaşi preţ. Cât despre mere, încă nu se ştie cu certitudine dacă fructele vor ajunge în şcoli luna viitoare. Autorităţile locale încă aşteptă precizări de la nivel central.

Citeşte şi:

Părinţii de la sate plătesc din greu naveta copiilor


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite