Eleva yoghină, care a fugit de acasă pentru a se alătura MISA, a fost găsită după nouă luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Harhătă (17 ani), adolescenta din Hunedoara dată dispărută de familie în luna octombrie a anului trecut, după ce a plecat de acasă pentru a se alătura unui grup de adepți ai Mișcării de Intergrare Spirituală în Absolut (MISA) a revenit la domiciliu.

Eleva a petrecut mai multe luni în diverse grupuri de yoghini din mișcarea condusă de Gregorian Bivolaru, după care și-a sunat familia pentru a-și anunța întoarcerea.

Polițiștii au confirmat găsirea fetei, într-o locație din Cluj-Napoca. Pe perioada dispariției acesteia, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Maria nu a fost victima vreunei agresiuni.

EXCLUSIV I-a scris gurului înainte de a fugi de acasă: dispariţie misterioasă a unei eleve de 16 ani, adeptă a MISA

UPDATE: Eleva yoghină, dispărută de trei săptămâni, a luat legătura cu poliţiştii: este ascunsă într-o tabără MISA din Bucureşti

Ademenită de MISA
În luna octombrie a anului trecut, Daniela Harhătă, mama elevei, s-a prezentat la sediul Poliției din Hunedoara pentru a reclama că fiica ei a plecat de la domiciliu subit, fără a își anunța părinții. Femeia observase în perioada premergătoare dispariției fiicei sale schimbări în atitudinea acesteia. Minora și-a exprimat dorința de a participa la taberele organizate de MISA, dar nu a fost lăsată.

FOTOGALERIE: De ce templul dacilor de la Sarmizegetusa este asediat de yoghini

Din această cauză, a intrat în conflict cu mama ei, iar consolarea și-a găsit-o în corespondența purtată cu “gurul” său. La scurt timp de la plecarea Mariei, ea a fost localizată de polițiști într-o astfel de tabără, din București, dar a refuzat să se întoarcă acasă, chiar dacă fusese dată în urmărire națională.  

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite