Hunedoara: EXCLUSIV Şoferul care a făcut 12 victime se declară total nevinovat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: EXCLUSIV Şoferul care a făcut 12 victime se declară total nevinovat
Hunedoara: EXCLUSIV Şoferul care a făcut 12 victime se declară total nevinovat

Conducătorul autocarului implicat în accidentul de ieri, în urma căruia 12 dintre pasagerii maşinii au fost răniţi, spune că accidentul a fost cauzat de o defecţiune tehnică şi nu pentru că ar fi adormit el la volan.  

Citeşte şi:

Hunedoara: UPDATE Şoferul care a produs accidentul cu 12 victime este un vitezoman fără experienţă

Hunedoara: Un şofer de autocar adormit la volan a făcut 12 victime

Hunedoara: UPDATE Opt dintre victimele accidentului de la Deva au rămas în spital

Hunedoara: Poliţiştii îl vor audia, astăzi, pe şoferul autocarului care a produs accidentul pe drumul european Sibiu - Deva


Emil Mateiu, timişoreanul aflat la volanul autocarului Atlassib, cu care a lovit un autotren pe drumul european Sibiu – Deva, la Sântuhalm, nu a fost audiat încă de poliţişti. Totuşi, el a declarat pentru Adevărul că nu se consideră în niciun fel vinovat de accident. „A fost o defecţiune tehnică la autocar, la direcţie. Eu, în niciun caz, nu mă consider vinovat. Ce ştiu cei care au spus că am adormit la volan. Nu aveam cum să fac aşa ceva, din moment ce eram odihnit”, a spus Mateiu.

El a afirmat, totodată, că a circulat doar cu 40 de kilometri la oră şi o parte din vină o poartă şi conducătorul autotrenului, care ar fi staţionat pe carosabil.

Înainte de a vorbi şi-a consultat avocatul
Bărbatul s-a ferit să dea vreo declaraţie până nu s-a consultat cu avocatul lui. În prezent, el se află în spitalul din Deva, internat la secţia de ortopedie, cu câteva copci la cap. „Abia aştept să ies din spital, să plec acasă. Nu vă puteţi închipui prin ce am trecut. Când m-au scos paramedicii pe targă, să mă aducă la spital, mi-au spus că sunt patru morţi, în urma accidentului”, a mai adăugat timişoreanul.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite