EXAMEN TITULARIZARE 2011 Profesorii au picat pe capete. Vezi aici ce note au luat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dascălii care au participat la examenul de titularizare au aflat, astăzi, ce note au obţinut. Din cei aproape 850 de profesori hunedoreni care s-au înscris la concurs puțini au reuşit să treacă de şapte, notă care le poate asigura un post de titular.

Cea mai mare notă a fost obținută de Cristina Elena Cornea, din comuna Băcia, care a dat examen la muzică și a luat 9,70.

Este urmată de Constantin Daniel Savescu, din municipiul Hunedoara, care a luat la istorie nota 9,60, și de Loredana Liliana Leleșan, care a obținut 9,50 la aceeași disciplină.

Nu s-a înregistrat nicio medie de zece.

Cei care au luat note între cinci şi şapte au posibilitatea să obţină un post de suplinitor.

Zece candidați au însă punctaje foarte mici, adică note sub doi, calificative înregistrate la discipline precum limba engleză,  franceză sau educație fizică și sport.

Cea mai mică medie - unu - i-a revenit unei hunedorence din localitatea Romos.

CLICK AICI SĂ VEZI TOATE NOTELE!

Profesorii nemulţumiţi pot depune contestaţii în această seară, până la ora 21.00, iar mâine în intervalul orar 08.00-17.00.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate în data de 21 iulie.

Prima etapă de repartizare, în sedinţă publică, a candidaţilor care au obţinut cel puțin nota şapte va avea loc în perioada 22 - 25 iulie.

La nivelul judeţului Hunedoara, din cei aproape 850 de profesori care s-au înscris la concurs peste 180 au absentat.

Doi dintre cei prezenţi au fost daţi afară din sală după ce au fost prinşi copiind, iar alţii au ieşit din examen când au văzut subiectele.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite