Drumurile impracticabile și viscolul "au trimis" peste 200 de elevi din județul Hunedoara în vacanță forțată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 200 de elevi din județul Hunedoara nu pot ajunge în sălile de curs
Peste 200 de elevi din județul Hunedoara nu pot ajunge în sălile de curs

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, condiţiile meteorologice şi căderile abundente de zăpadă din ultimele zile fac imposibilă frecventarea școlilor în anumite zone din județ.

Din cauza vremii şi a drumului impracticabil Inspectoratul Școlar Hunedoara a decis ca, astăzi, elevii de la școala din Buceș și din satul Muncel (care învață la Vețel) să nu se prezinte la cursuri. În acelați context, elevii de la şcolile primare din Ciungu Mare, comuna Romos şi din Bulzeşti vor lipsi de la ore pe toată durata săptămânii în curs. Aceeaşi situaţie se întâlneşte şi la Centrul de Pedagogie Curativă Hunedoara, filiala Lupeni unde învaţă 62 de copii cu cerinţe educative speciale.
Reducerea programului şcolar la câte o jumătate de oră pentru fiecare curs va fi aplicată, în zilele ce urmează, la Grupul Şcolar Industrial Minier din Lupeni, Colegiul Naţional „Avram Iancu” (toate nivelele) şi la Şcoala Generală „Horia, Cloşca şi Crişan” (doar pentru gimnaziu), ambele din Brad,
Pe perioada în care judeţul este avertizat cu cod galben de ninsori şi vânt, IŞJ Hunedoara oferă celor interesaţi informaţii privind situaţia şcolilor din judeţ la acelaşi număr de telefon gratuit TelVerde 0800816254, folosit pentru date legate de înscrierea copiilor în clasa pregătitoare şi în clasa I, pentru anul şcolar 2012-2013.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite