Dragoste la zero grade şi oferte de "tip Cupidon" pe pârtiile din Valea Jiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de tineri au urcat astăzi în staţiunile Straja şi Parâng pentru a petrece Ziua Îndrăgostiţilor
Zeci de tineri au urcat astăzi în staţiunile Straja şi Parâng pentru a petrece Ziua Îndrăgostiţilor

Cabanierii din staţiunile Straja şi Parâng au lansat oferte „tip Cupidon”. Mii de turişti au urcat în staţiunile din Valea Jiului pentru a petrece „Valentine’s Day” pe pârtia de schi. Simona şi Bogdan sunt doar doi dintre îndrăgostiţii care îşi petrec perioada de Valentine’s la munte. Şi nu pentru prima dată

. „Am fost şi în anii trecuţi, tot aici la munte, să sărbătorim Valentine’s Day. Este foarte frumos şi am avut o surpriză plăcută să descopăr că au făcut reduceri pentru noi. Chiar este, pentru că am primit gratuit o noapte de cazare pentru Simona, iubita mea. Cabanierii ne-au oferit şi o cină romantică la restaurant. Au făcut toată treaba pentru mine”, a spus Bogdan.

Cele două staţiuni montane, Straja şi Parâng din Valea Jiului au fost asaltate la propriu de turişti, în special de cupluri care au ţinut să petreacă „Ziua îndrăgostiţilor” pe pârtiile de schi. Cabanierii au venit cu oferte speciale. Preţuri mai mici, muzică „de atmosferă”, petrecere sub forma unui bal în clubul subteran din Straja, sunt doar câteva din surprizele pregătite pentru perechile de îndrăgostiţi. Atracţia principală pentru cei peste 3.500 de turişti care au urcat în staţiunea de lângă Lupeni, este petrecerea de la  „clubul subteran”, singurul de acest fel din ţară construit în adâncul
muntelui.


Pârtii asortate cu muzică romantică


Tot în Straja, astăzi şi mâine, pe pârtiile de schi se vor auzi doar melodii romantice, spun cabanierii. „Zăpada este numai bună de schi şi avem multe cupluri de îndrăgostiţi. Încă de vineri dimineaţa, turiştii s-au încolonat răbdători la telescaun. A nins chiar înainte de Ziua Îndrăgostiţilor şi de aceea mulţi au venit în staţiune pentru a se simţi bine”, a spus Doru Popa, cabanier din Straja.
Îndrăgostiţii şi-au îndreptat atenţia şi spre staţiunea de lângă Petroşani, unde se schiază la fel de bine, iar cabanierii s-au pregătit pentru a le oferi o minivacanţă plăcută.

Zăpada este numai bună de schi şi avem foarte multe cupluri de îndrăgostiţi.
Doru Popa, cabanier Straja

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite