Două sute de zile de şcoală sărbătorite cu porumb, steaguri, scoici şi boabe de fasole

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecţii inedite.
Colecţii inedite.

Clasa a II-a step by step de la Colegiul Tehnic „Transilvania” din municipiul Deva a ţinut cursurile într-un mod inedit. Fiecare elev s-a prezentat la ore cu câte o colecţie aparte, plecând de la ace de gămălie şi ajungând la chibrituri.

Copiii s-au întrecut în idei care de care mai deosebite.

Dacă unii au colecţionat scoici, piuneze, bolduri colorate, mărgele şi pixuri, alţii au strâns abţibilduri, şerveţele, boabe de porumb, fasole, monezi şi steguleţe.

Eu am vrut să aduc ghinde, însă nu am mai găsit niciunde, aşa că am venit cu steaguri. Am reuşit să am atât de multe cu ajutorul părinţilor. O parte din ele sunt cumpărate de ei de la hypermarket”, a declarat, în această dimineaţă, Andrada Sîna. Denisa Hutter a adunat 200 de linguriţe de îngheţată. Le va împărţi colegilor săi în această după-amiază, când vor mânca din tortul aniversar.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!

image

Activitatea şcolarilor a fost pusă la cale de învăţătoarele Rodica Pintilie şi Luminiţa Edu, care au vrut să marcheze cele 200 de zile de şcoală ale micuţilor într-un stil aparte.

Exceptând colecţiile, pe parcursul zilei de astăzi aceştia vor avea parte şi de un concurs de karaoke, face painting şi multă distracţie alături de un clovn.

Chiar dacă mămicile şi tăticii nu au fost prezenţi, ei au transmis gândurile lor copiilor prin intermediul unui copăcel, ale cărui crengi au fost reprezentate prin palma fiecărui părinte, pe care a fost scris câte un mesaj.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!

Colecţii inedite.
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite