Dosarul în care cel mai sadic criminal hunedorean a cerut eliberarea a fost strămutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurel Enea, hunedoreanul condamnat anul trecut la 20 de ani de închisoare pentru că a ucis şi a tranşat o elevă  de 16 ani, a cerut Judecătoriei Alba Iulia să fie pus în libertate. Instanța a transmis dosarul criminalului spre judecare Tribunalului Arad, care va soluționa contestația formulată de Aurel Enea, față de executarea pedepsei.

Dosarul în care Aurel Enea a cerut să fie eliberat va fi soluţionat de Tribunalul Arad, după ce, instanţa Judecătoriei Alba Iulia, unde acesta a depus contestaţia la executarea pedesei de 20 de ani de închisoare pentru omor calificat a declinat competenţa soluţionării cauzei.

LEGENDE ÎNTUNECATE: Cum a devenit Hunedoara gulag pentru prizonierii ruşi şi pentru evrei

EXCLUSIV: Imagini de colecţie cu mahalalele municipiului Hunedoara, oraşul coloniilor muncitoreşti din primii ani ai comunismului

Aurel Enea a fost condamnat în urmă cu un an la o sentinţă de 20 de ani de închisoare, pentru uciderea unei tinere de 16 ani, din Petroşani. Fapta de care a fost acuzat s-a petrecut la sfârşitul lunii decembrie a anului 2007.

ISTORIA JAFURILOR SÂNGEROASE: Povestea ultimilor haiduci care au jefuit maşina de bani a celebrei Marmorosch Blank

Bucăţi din trupul victimei au fost descoperite pe marginea râului Mureş. În calculatorul personal al criminalului, anchetatorii au găsit un fişier text, numit “petroplan”, despre cum să ucizi, să tranşezi un cadavru şi să ştergi urmele crimei. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite