Dosarul “Şpagă în sex pentru domnul judecător” a fost repus pe rolul Înaltei Curţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţia a hotărât reaudierea unor martori şi denunţători înainte de a da verdictul final în dosarul în care Valentin Popescu a fost acuzat de trafic de influenţă. Fostul vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani se află de aproximativ un an în arest, după ce fusese reţinut de procurorii DNA.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis repunerea pe rol a cauzei în care judecătorul hunedorean Valentin Popescu, fost vicepreşedinte al instanţei din Petroşani, a fost condamnat pentru infracţiuni de corupţie.

"Magistraţii au hotărât să repună pe rolul instanţei dosarul în care este judecat Valentin Popescu, dosar venit în recurs de la Curtea de Apel Alba Iulia. Decizia instanţei a fost motivată pentru faptul că există mai mulţi martori şi martori denunţători care vor fi rechemaţi la audieri", a comunicat Biroul de Presă al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, următorul termen de judecată în acest dosar a fost stabilit la data de 30 martie 2011, la Înalta Curte.

Propuneri indecente
Magistratul Valentin Popescu a fost reţinut şi arestat la 30 martie 2010, după ce a fost denunţat procurorilor DNA pentru comiterea mai multor infracţiuni, între care trafic de influenţă şi luare de mită.

Potrivit informaţiilor şi interceptărilor SRI de la dosarul de anchetă, Popescu i-ar fi propus unei tinere al cărui dosar de partaj se afla pe rolul Judecătoriei Petroşani că îi va acorda câştig de cauză în schimbul unor partide de sex.  În luna septembrie a anului trecut, Curtea de Apel Alba Iulia l-a condamnat pe magistrat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Recursul înaintat de Parchet şi de către magistrat este judecat din luna octombrie 2010 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

AFLĂ AICI AMĂNUNTE PICANTE DIN DOSAR!

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite