Dosare penale pentru şoferii care au provocat, aseară, accidente de circulaţie în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două accidente rutiere au fost produse aseară pe şoselele din judeţul Hunedoara. O tânără a fost transportată la spital după ce a fost lovită de un autoturism, al cărui şofer nu i-a acordat victimei prioritate de trecere.

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost pus sub urmărire penală în urma accidentului pe care l-a produs aseară pe drumul naţional Haţeg – Petroşani, în zona localităţii Pui. Şoferul a pierdut controlul direcţieie şi s-a răsturmat cu automobilul într-o râpă.
„Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că hunedoreanul aflat la volan nu posada permis de conducere şi, totodată, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penală”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Un alt conducător de maşini, în vârstă de 20 de ani, din Vulcan, a fost pus, de asemenea, sub urmărire penală, după ce a provocat un accident soldat cu rănirea unei tinere. Victima, în vârstă de 20 de ani, a fost izbită în plin de autoturism, în timp ce traversa regulamentar. Femeia a fost transportată la spital. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite