Doi tineri din Petroşani au fost reţinuţi după ce au lăsat o grădiniţă fără calculatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hunedorenii au furat monitoare LCD, imprimante, unităţi de calculator, DVD-uri, dar şi o combină muzicală. Cei doi vor fi prezentanţi, astăzi, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Tinerii în vârstă de 20 şi 22 de ani, ambii cu antecedente penale, s-au plimbat în voie în grădiniţa cu program prelungit numărul 2 din Petroşani, întrucât o cunoşteau ca în palmă. Unul dintre ei este fiul femeii de serviciu. 

Cei doi au intrat în instituţia de învăţământ  în noaptea de 10 spre 11 ianuarie, după ce au folosit o pereche de chei potrivite. Ca să reuşească să transporte tot ceea ce vroiau s-au întors de trei ori în grădiniţă.

Prejudiciul depăşeşte suma de 4.500 de lei, din care s-a recuperat doar 80 la sută.


Cei doi tineri au fost reţinuţi, ieri, pe bază de ordonanţă de urgenţă şi depuși în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Deva. Astăzi urmează a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

S-au identificat, de asemenea, patru suspecţi cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani, din Petroşani, faţă de care a fost dispusă începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de tăinuire la furt calificat, întrucât au ajutat la ascunderea şi valorificarea bunurilor sustrase de cei doi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite