Doi tineri au tâlhărit un bărbat aflat în stare de ebrietate pentru suma de 210 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Infracţiunea s-a petrecut ieri, într-un bar din municipiul Petroşani. Deşi era băut, tâlharii i-au aplicat bărbatului câteva lovituri, după care i-au furat telefonul mobil şi suma de 30 de lei. Prejudiciul total de 210 lei a fost recuperat doar parţial.

Cu toate că era băut, cel care a sunat la 112 pentru a anunţa cele întâmplate a fost chiar victima. Deşi a fost incoerent în declaraţii,  bărbatul de 50 de ani a reuşit să le spună poliţiştilor că, în timp ce se afla într-un bar din localitate, a fost acostat de două persoane care l-au bătut şi i-au furat telefonul mobil şi suma de 30 de lei.

A ajuns la spital
În urma cercetărilor, s-a stabilit că victima a fost invitată să părăsească barul, întrucât programul de funcţionare se încheiase. Ca urmare a refuzului său, cei doi tineri l-au scos afară, unde i-au aplicat câţiva pumni. După ce bărbatul a căzut la pământ, i-au furat din buzunar toţi banii pe care-i avea asupra sa, precum şi telefonul mobilul, valoarea prejudiciului total fiind de 210 lei. ,,Unul dintre învinuiţi a fost reţinut, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie. Cel de-al doilea este cercetat în stare de libertate,  pentru comiterea infracţiunii de tăinuire”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subinspector Bogdan Niţu. 

În urma examinării la Spitalul de Urgenţă Petroşani, victima a fost diagnosticată cu traumatisme şi plăgi produse prin agresiune, însă nu a necesitat spitalizare. Până în prezent, s-a reuşit recuperarea telefonului mobil.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite