Doi hunedoreni au rămas fără plăcuţele de înmatriculare după ce au fost făcut “piraterie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii efectuau transport de persoane pe ruta Deva-Brad, respectiv Deva-Şoimuş fără a avea autorizaţie. Pentru fapta lor, “piraţii” au primit câte o amendă de 25.000 de lei fiecare.


Primul şofer, în vârstă de 35 de ani, este din comuna Sântămăria Orlea. Cel de-al doilea, în vârstă de 50 de ani, este din Deva. 

 „Ambii au fost sancţionati contravenţional cu amendă în valoare 25.000 lei fiecare, poliţiştii dispunând, totodată, suspendarea dreptului de utilizare a autoturismelor, prin ridicarea plăcuţelor de înmatriculare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Nereguli la legea circulaţiei au fost depistate şi în Haţeg. Un tânăr de 22 de ani, din comuna Râu de Mori, a băut câteva pahare bune de alcool, după care s-a urcat la volan. A „uitat” că nu are permis de conducere şi a demarat cu o Dacia 1310 spre Haţeg. În oraş s-a întâlnit însă cu poliţiştii.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care tânărul a fost transportat la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate”, a adăugat Bogdan Niţu.
   

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite